Natasja van Loon
Zone 5300 geeft weg: 3 x 2 kaarten voor Manuscripta op zondag 4 september
Manuscripta is de jaarlijkse feestelijke opening van het boekenseizoen, een groots driedaags festival met honderden uitgeverijen en talloze festiviteiten rondom topauteurs en aanstormend talent, op het uitgestrekte Westergasterrein in Amsterdam. Zaterdag 3 september en zondag 4 september zijn daarbij speciaal voor het publiek. Wij raden u echter aan om vooral de zondag te bezoeken, omdat er op die dag een uitgebreid stripprogramma plaatsvindt.

In het sfeervolle Ketelhuis 2 gaat Zone 5300-hoofdredacteur Tonio van Vugt van 13:30 uur tot 17:00 uur in gesprek met acht toonaangevende stripauteurs van verschillende generaties over hun (zojuist verschenen of binnenkort te verschijnen) werk. Voor deze dag geven wij dan ook drie keer twee kaarten weg. Wat u moet doen om hiervoor in aanmerking te komen leest u hieronder.

Uiteraard komen de acht uitverkoren auteurs niet allemaal tegelijk aan bod. Gezien het lawaai dat stripmakers kunnen produceren zou dat een kakofonie opleveren waaraan zelfs onze hoofdredacteur geen sturing meer kan geven. Het programma is daarom opgedeeld in vier gesprekken van elk een half uur tussen twee auteurs per keer: telkens een oudgediende tegenover een jonge hond. Na elk gesprek volgt een pauze van een half uur, waarin u aan de bar kunt hangen of (ook leuk!) een kijkje kunt nemen op de rest van het terrein. Het stripprogramma ziet er als volgt uit:
• Van 13:30 uur tot 14:00 uur zit Hein de Kort tegenover Edith Kuyvenhoven.
• Van 14:30 uur tot 15:00 uur Theo van den Boogaard en Nanne Meulendijks.
• Van 15:30 uur tot 16:00 uur Peter de Wit en Robert van Raffe.
• Van 16:30 uur tot 17:00 uur Peter van Straaten en Floris Oudshoorn.

Voor het volledige programma en meer informatie zie hier.
Zone 5300 geeft weg: 3 keer 2 kaarten!
In samenwerking met Manuscripta geven wij drie keer twee vrijkaarten weg voor zondag 4 september. Alles wat u hoeft te doen is ons een mailtje sturen met als subject ‘Manuscripta 2011’ en (belangrijk!!!) vermelding van uw volledige naam en adres. Sluitingsdatum actie: maandag 29 augustus om 12.00 uur. Prijswinnaars krijgen direct bericht. Hopelijk zien we u op de 4e!

Met Peter de Wit zal o.a. worden gepraat over zijn in oktober te 
	verschijnen 
	grafische novelle Het lege nest
Met Peter de Wit zal o.a. worden gepraat over zijn in oktober te verschijnen
grafische novelle Het lege nest