Avonturen in de ruimte met Luna de Vampier en Ravian en Laureline: Zone #114
Zone 5300 bestaat ook op papier en is voor EUR 7,95 te koop in de beter gesorteerde stripwinkels en boekhandels in Nederland en stripspeciaalzaken in België, of in onze webshop.

Yasmin Sheikh brak met de avonturen van de kleine ruimtevampier Luna eerder door in het verre Amerika dan in thuisland Nederland. In haar Nederlandse debuut Ontsnapping uit Kid Cobra  probeert Luna te ontsnappen uit die speciale versie van de hel: het kinderpretpark. Snake Plissken kan er een puntje aan zuigen...

Met de komst deze zomer van Luc Bessons Valerian and the City of a Thousand Planets is de belangstelling voor de strip Ravian en Laureline weer aangewakkerd. Jean-Claude Mézières, samen met Pierre Christin geestelijk vader, was afgelopen zomer in Haarlem. We spraken de tekenaar over zijn baanbrekende erfenis, de invloed op Star Wars, de Ravian-film én toekomstplannen: er komen zowaar nieuwe verhalen aan!

Nazirobots, stoomraketten, benefietacties voor Limburgse bloedzuigers – het is een krankzinnige wereld waarin Patty haar droom wil verwezenlijken: weervrouw worden op televisie. Maar ja, áltijd weer die ogen, die op de raarste plaatsen opduiken... Zo bizar las u ze de laatste tijd vast niet als in het korte verhaal De onwaarschijnlijke juffrouw Duizendoog van Marcel Ozymantra, met illustraties van de even eigenzinnige Dace Sietina.

Verder in dit nummer onder meer: Charles Guthrie, Rob van Barneveld met de nieuwe gagstrip Pussloose, Berend Vonk, Mark Lotterman en Gwen Stok met het Holland-project, Tanx in Zone Expo en het Nederlandse debuut van de Baskische tekenares Laida Muruzabal. Als dat geen goed gevuld nummer oplevert!

Luna de Vampier door Yasmin Sheikh
Luna de Vampier door Yasmin Sheikh
Als wolven door Laida Muruzabal
Als wolven door Laida Muruzabal

Hoe bestelt u Zone #114?
Heel eenvoudig: bestel uw exemplaar in onze webshop. Het nummer kost bij bestelling EUR 7,95. U betaalt geen porto!

Vorige nummers gemist?
Die kunt u ook nog steeds bestellen! En dat gaat van een leien dakje in onze webshop, waar u niet alleen alle oude nummers van Zone 5300 kunt nabestellen, maar ook strips en graphic novels, T-shirts, originelen, zeefdrukken, gadgets en nog veel meer unieke zaken. Betalen gaat via iDEAL!

Word abonnee en krijg een welkomstgeschenk!
Hoera! Abonnees van Zone 5300 betalen geen € 47,70 voor zes nummers maar slechts 36,50 euro. U ontvangt bovendien een fraai welkomst- geschenk: Wimpie Comics: Recht uit de Ondergrond van Jan-Willem Spakman (winkelwaarde E 8,95), een compilatie van de beste grappen uit de periode 2011–2017. Een abonnement is natuurlijk in een handomdraai geregeld via het abonnementenformulier. Maar ook een abonnement cadeau geven kan: ook dan heeft u recht op een welkomstgeschenk.