De Erogene Zone: Zone #118
Zone 5300 bestaat ook op papier en is voor EUR 8,95 te koop in de beter gesorteerde stripwinkels en boekhandels in Nederland en stripspeciaalzaken in België, of in onze webshop.

Ooit (nog niet zo lang geleden) werden bloot en seks gecensureerd door de kerk en overheid. Inmiddels doet Facebook dat voor ons. En we doen het zelf, uit angst. Zone 5300 doet niet mee aan de angst, maar onderzoekt die juist. Vandaar dat we een extra dik themanummer maakten: de Erogene Zone. Er is immers geen beter tegengif voor een dictatuur - al dan niet zelf opgelegd, al dan niet digitaal - dan kennis en inzicht. En een gezonde portie seks, natuurlijk.

De fameuze JeanLouis Tripp (Magasin general) trapt af met een voorpublicatie uit het vuistdikke Extase! (afbeelding linksonder), waarin hij zijn seksuele memoires vertelt. Het is een gevoelige jongen, onze JeanLouis. En de meisjes zijn een groot raadsel: luilekkerlanden vol onontgonnen gebied waarin je al gauw verdwaalt…

Het is nog wachten op een Nederlandse vertaling van de nieuwe graphic novel van Ulli Lust, maar wij mochten alvast twaalf pagina’s publiceren uit Hoe ik probeerde een goed mens te zijn (afbeelding midden). Polyamorie is een mooi ding, maar dan moeten alle betrokkenen het wel eens zijn over de regels – hoe goed de seks ook mag zijn… Ulli wordt daarnaast uitgebreid geïnterviewd over haar nieuwe boek en andere spannende zaken.

In Venetië, stad van Casanova, krijgt La Contessa Violetta di Serafina een uitnodiging van een geheimzinnige aanbidder voor een groot balmasqué, waar niets is wat het lijkt te zijn. Bestemming Venetië is een mysterieus erotisch verhaal door Natasja van Loon, fraai geïllustreerd door grootmeester Hanco Kolk (afbeelding rechtsonder).

Verder zijn er erotische strips van Fred de Heij, Mario Boon en Lae Schäfer, en Zone Expo introduceert het sexy werk van Luxje. Evert Geradts wordt geïnterviewd, Tom van Finland nader geduid en Eefje Wentelteefje krijgt seksuele voorlichting. Dat alles en nog heel veel meer in deze extra dikke Erogene Zone!
Extase! door JeanLouis Tripp (links) en Hoe ik probeerde 
	een goed mens te zijn door Ulli Lust
Extase! door JeanLouis Tripp (links) en Hoe ik probeerde een goed mens te zijn door Ulli Lust

Hoe bestelt u Zone #118?
Heel eenvoudig: bestel uw exemplaar in onze webshop. Het nummer kost bij bestelling EUR 7,95. U betaalt geen porto!

Vorige nummers gemist?
Die kunt u ook nog steeds bestellen! En dat gaat van een leien dakje in onze webshop, waar u niet alleen alle oude nummers van Zone 5300 kunt nabestellen, maar ook strips en graphic novels, T-shirts, originelen, zeefdrukken, gadgets en nog veel meer unieke zaken. Betalen gaat via iDEAL!

Word abonnee en krijg een welkomstgeschenk!
Hoera! Abonnees van Zone 5300 betalen geen EUR 47,70 voor zes nummers maar slechts EUR 36,50 (buitenland, inclusief België: EUR 42,00). U ontvangt bovendien een erg leuk welkomstgeschenk: Futuropolis, het blad van de toekomst (winkelwaarde EUR 9,95), een uniek project waarin Wasco, Maaike Hartjes, Hein de Kort, Ludwig Volbeda, Joost Halbertsma en Marlyn Spaaij hun eigenzinnige en humoristische kijk op de toekomst geven. (Met dank aan Scratch Books)
Een abonnement is natuurlijk in een handomdraai geregeld via het abonnementenformulier. Maar ook een abonnement cadeau geven kan: ook dan heeft u recht op een welkomstgeschenk.