Lamelos, Lamelos, Lamelos: Zone #116
Zone 5300 bestaat ook op papier en is voor EUR 7,95 te koop in de beter gesorteerde stripwinkels en boekhandels in Nederland en stripspeciaalzaken in België, of in onze webshop.

Lamelos, dat dekselse stripmakerscollectief, bestaat dit jaar 20 jaar! En dat viert Zone met een echte Lamelos-Special, met een extra-lang, rijk geïllustreerd diepte-interview met de vier heren en acht gloednieuwe strippagina’s: Professor Fleischmann bezoekt een cool vet sprookjesbos (afbeelding linksonder).

Maar daar blijft het niet bij: Lamelos zit (letterlijk) in dit hele nummer. En ook Lamelos-favorieten Boris Pramatarov, Philip Guston, Berend Vonk en Jeroen de Leijer zijn van de partij!

Om met die laatste te beginnen: maar liefst acht pagina’s Eefje krijgt u met Eefje Wentelteefje en de hopeloze huisvrouwen. Daar zit je dan als lid van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen, all dressed up and nowhere to go, omdat er niet genoeg geld in kas is voor het jaarlijkse uitje naar de huishoudbeurs. Maar dan is er gerekend buiten Bep Wentelteefje, die over onverwachte talenten blijkt te beschikken…

De Bulgaarse kunstenaar Boris Pramatarov wordt met zijn werk geëerd in Zone Expo, en de Amerikaanse schilder Philip Guston en zijn bekering tot de strip is het onderwerp van een essay door Marcel Ozymantra.

De Noors-Finse stripauteur Karstein Volle debuteert in Nederland met Dit gaat niet over This Is Not This Heat, een coming of age-verhaal waarin de experimentele Britse band This Heat centraal staat (afbeelding rechtsonder).

Verder het korte verhaal Twisted Park door Jantiene de Kroon met illustraties van Merel Barends, Mr. Mack door Schwantz, Charles Guthrie, Man en Kerel door Stefan van Dinther, en nog veel, veel meer!

Professor Fleischmann 
	bezoekt een cool vet sprookjesbos (links) en Dit gaat niet 
	over This Is Not This Heat
Professor Fleischmann bezoekt een cool vet sprookjesbos (links) en Dit gaat niet over This Is Not This Heat

Hoe bestelt u Zone #116?
Heel eenvoudig: bestel uw exemplaar in onze webshop. Het nummer kost bij bestelling EUR 7,95. U betaalt geen porto!

Vorige nummers gemist?
Die kunt u ook nog steeds bestellen! En dat gaat van een leien dakje in onze webshop, waar u niet alleen alle oude nummers van Zone 5300 kunt nabestellen, maar ook strips en graphic novels, T-shirts, originelen, zeefdrukken, gadgets en nog veel meer unieke zaken. Betalen gaat via iDEAL!

Word abonnee en krijg een welkomstgeschenk!
Hoera! Abonnees van Zone 5300 betalen geen € 47,70 voor zes nummers maar slechts 36,50 euro. U kunt bovendien als welkomstgeschenk kiezen uit twee unieke gesigneerde luxe prints op A4-formaat van illustraties uit onze korte- verhalenreeks: Duivelsdrek door Erik Kriek of Verboden kleuren door Lae Schäfer. Een abonnement is natuurlijk in een handomdraai geregeld via het abonnementenformulier. Maar ook een abonnement cadeau geven kan: ook dan heeft u recht op een welkomstgeschenk.