Najaarsnummer Zone 5300
Zone 5300 bestaat ook op papier en is voor EUR 5,50 te koop in de beter gesorteerde stripwinkels en boekhandels in Nederland en stripspeciaalzaken in België, of via deze website.
De najaarseditie van 2005 ligt vanaf 8 november voor slechts EUR 5,50 in de winkels, maar is ook te bestellen via deze website!

In dit nummer onder andere:
  • De terugkeer van een van de beste tekenaars uit ons landje en daarbuiten: Michiel de Jong. Op een scenario van de niet minder geniale Milan Hulsing tekende hij ‘Candy’; elf virtuoze pagina’s vol zwetende hitte, duistere geheimen en oorlogsgeweld in Sangurundi. De prachtige cover van deze Zone is ook van Michiel.
  • In zijn strips is Jeffrey Brown een schattig mannetje met een waterhoofd, maar is dat in werkelijkheid ook zo? Sandra de Haan sprak de man en plakte er haar eigen ervaringen met de autobio-industrie achteraan.
  • Nog meer autobio met Calle Claus in ‘Voor de wijven’, Michiel van de Pols ‘Medicijnman’, het tweede deel van Maaike Hartjes’ reisdagboek en de wederwaardigheden van Simon Spruyt – terwijl Flo het gehad heeft met al die ontboezemingen en het eens anders doet in ‘Autobio’.
  • Uit de Rotterdamse suburbs: punkgrrrl Elle Bandita. Haar gezien hebben is haar gospel zingen. Voor dit interview werd Elle geportretteerd door de Franse tekenares Tanxxx.
  • ‘Hollands Realisme’, een essay met volgens auteur Joost Pollmann als bottomline: alleen de kont spreekt de waarheid. Met illustraties van Bart Schoofs.
  • Haagse bluf: culiniare kamikazepiloot Pierre Wind wordt uitgehoord over wat lekkâh is. (Als in: kankâh, wat lekkâh). Marnix Rueb, schepper van het beroemdste nektapijt in stripland, maakte de illustraties.
  • En verder o.a. Haagse Harry, Aldegonne, Nozzman, Mr. Mack, Djanko, Fool’s Gold, recensies, columns en natuurlijk John en John.


Hoe bestelt u dit najaarsnummer?

Heel eenvoudig: het nummer kost bij bestelling EUR 7,00 inclusief porto.

Stuur een mailtje naar de bladredactie onder vermelding van:
uw e-mail adres
onderwerp: bestelling najaarsnummer
en in het bericht:
uw naam
uw adres

U krijgt dan een exemplaar thuis gestuurd met een acceptgiro erbij.
Klik hier voor het mailformulier!

Het voorjaarsnummer of het zomernummer gemist?

Die kunt u nog steeds bestellen voor eveneens EUR 7,00 inclusief porto per nummer. Vermeld duidelijk welk nummer u wilt hebben.

Wilt u meerdere nummers tegelijk bestellen of heeft u meer oude nummers gemist? Stuur een mailtje naar de bladredactie met de gewenste nummers, en u krijgt een prijsopgave.
Welkomstgeschenk voor nieuwe abonnees

U kunt natuurlijk ook abonnee worden!
Dan krijgt u zes nummers voor EUR 25,00 inclusief verzendkosten - en dat levert u dus een besparing op van tussen de 5 en 15 euro in totaal!. En dat is nog niet alles: wie nú abonnee wordt krijgt als welkomstgeschenk vijf mooie buttons van Jan Vriends, Pieter De Poortere, Typex, Leendert Masselink en Luuk Bode. (NB: geldt niet voor proefabonnementen).

Een abonnement is natuurlijk in een handomdraai geregeld via het abonnementenformulier.