Winternummer Zone 5300
cover zone 5300 winternummer 2004 groot
Zone 5300 bestaat ook op papier en is voor EUR 4,95 te koop in de beter gesorteerde stripwinkels en boekhandels in Nederland en stripspeciaalzaken in België, of via deze website.
De turbulente periode waar Zone 5300 de afgelopen drie maanden in terecht kwam (het voelde voor de doorgaans onvermoeibare redactie zelfs als een turbulent jáár) heeft niet kunnen verhinderen dat we op de valreep van het nieuwe jaar een fonkelnieuw nummer uitbrengen.

De action-packed wintereditie van 2004/2005 ligt vanaf 21 december voor slechts EUR 4,95 in de winkels, maar is ook te bestellen via deze website!

In dit nummer onder andere:

  • Haagse Bluf: Bart Chabot interviewt Golden Earring op een manier zoals alleen hij dat kan. Hilarische anekdotes! Leendert Masselink illustreerde het artikel én de werkelijk oogstrelende omslag. Sjaak Bral probeert elders tot een keuze te komen: wie is de Doodste Nederlander Aller Tijden?
  • Ze komen niet uit een waterkraan, maar het strand zit er vol mee: nazizombies! Een kijkje in de keuken (ja, kopt u zelf maar in: hmm, hersenen!) van Worst Case Scenario, de eerste van een heuse golf van Nederlandse zombiefilms.
  • Na lange tijd eindelijk weer een nieuw verhaal van de Deense tekenaar Ole Comoll Christensen. Een man bezoekt een feestje dat ontaardt in een spervuur van Elvis-verschijningen.
  • Ook in de filmrubriek duikt The King op, en wel in Bubba Ho-Tep! In deze grandioze culthit bindt een bejaarde Elvis met een zwarte John F. Kennedy de strijd aan met een kwaaie mummie.
  • Weet u wel wat Sex Appeal is? De Joegoslavische dromenvorser Aleksandar Zograf legt het nog één keer uit.
  • Nieuwkomer Joshua Peeters ontrafelt een pop art-mysterie, en niet zomaar een: wie schoot Andy Warhol neer?
  • Zombies, seks en geweld - allemaal goed en wel, maar gelukkig is er ook nog een gezellig feestdagenverhaal van Erik Wielaert om het nieuwe jaar mee in te gaan.


Hoe bestelt u dit fantastische winternummer?

Heel eenvoudig: het nummer kost bij bestelling EUR 6,50 inclusief porto.

Stuur een mailtje naar de bladredactie onder vermelding van:
uw e-mail adres
onderwerp: bestelling winternummer
en in het bericht:
uw naam
uw adres

U krijgt dan een exemplaar thuis gestuurd met een acceptgiro erbij.
Klik hier voor het mailformulier!

Het dubbeldikke jubileumnummer gemist?
Dat nú al klassieke jubileumnummer kunt u nog steeds bestellen voor EUR 7,95 inclusief porto. Vermeld als onderwerp: bestelling jubileumnummer.

Indien u winter- én jubileumnummer samen wilt bestellen kan dat voor EUR 13,90 inclusief porto. Vermeld dan als onderwerp: dubbelpakket.

kalender kolk de wit welkomstgeschenk abonnees
Welkomstgeschenk voor nieuwe abonnees
U kunt natuurlijk ook abonnee worden!
Dan krijgt u zes nummers voor EUR 24,00 inclusief verzendkosten - en dat levert u dus een besparing op van tussen de 5 en 15 euro in totaal!. En dat is nog niet alles: wie nú abonnee wordt krijgt als welkomstgeschenk de hilarische scheurkalender Jaar van de Man 2005 van Hanco Kolk en Peter de Wit!