Beeldpodium met Guido van Driel, Maaike Hartjes en Lucky Fonz III
Niet gevreesd: ook dit jaar staan we op het Lezersfeest. Maar wel met een wat korter programma dan normaal. Zeker weer die bezuinigingen? Nee hoor, de oorzaak is slechts van organisatorische aard.

Desondanks redenen genoeg om op zaterdag 9 november Zone’s Beeldpodium te bezoeken op de vierde etage van de Centrale Bibliotheek Rotterdam. U kunt er onder andere nader kennismaken met uniek dubbeltalent Guido van Driel. De strip-auteur/regisseur verfilmde met succes zijn eigen graphic novel: De wederopstanding van een klootza mocht dit jaar het IFFR openen. Zone 5300-hoofdredacteur Tonio van Vugt spreekt met hem o.a.over de overeenkomsten en verschillen tussen film en strip. Daarnaast gaat stripmaakster Maaike Hartjes een bijzondere samenwerking aan met Nederlands charmantste singer-songwriter Lucky Fonz III. Dat belooft een muzikale én visuele ervaring te worden. Verwacht het onverwachte!

Het Zone-programma start om 23:00, maar verveling is er ook tot die tijd niet bij. Zo treden onder andere op: Ramsey Nasr, Kees van Kooten, Hanna Bervoets, Nico Dijkshoorn, Arjen Lubach, Bart Chabot en Daniël Dee. En inderdaad, die laatste twee lieten ook in uw lijfblad hun sporen na.
Het programma eindigt om 0:15, waarna de dj’s van dienst de zaak overnemen.

www.lezersfeest.nl