En oh ja, Mike Mignola is er ook

Het komend weekend staat Breda (en dan met name het Schaats- en Racketcentrum aan de Terheydenseweg 500) in het teken van strips. Grote publiekstrekkers zijn uiteraard Mike 'Hellboy' Mignola en Achdé, tekenaar van Lucky Luke 2.0. Maar als u er dan toch bent, breng dan ook een bezoek aan de huifkar van Jan Vriends, waar u een ter plekke gesigneerd exemplaar van het Cowboy John-album uit de Collectie Zone 5300 kunt kopen, of een van Jans fraaie originelen.

Een aantal goede redenen waarom u dit boek dient te kopen als u het nog niet heeft:
‘[…] in Cowboy John zoekt [Jan Vriends] duidelijk het experiment en de verdieping. […] Met als extra’s een onthullend interview met de auteur, deleted scenes, bloopers en een making of. Door al deze elementen is Cowboy John een uniek Nederlands stripalbum geworden.’ ***** (Eppo)
‘Dit album is heel bijzonder en heel goed. Smerige aanrader!’ (Michiel Veenstra)
‘Cowboy John is geen typische humorstrip, maar bevat voldoende angels om een langere tijd te blijven hangen bij de lezer. […] Cowboy John is dus een nieuwe worp van één van de meest polyvalente Nederlandse stripmakers en dankzij Zone 5300 kan nu ook een breed publiek genieten van dit weinig evidente stripwerk.’ (goddeau.com)
‘[Zone 5300] heeft het geheel in een mooi vormgegeven jas gegoten en prachtig laten drukken. Met de aanvullingen (onder meer enkele bloopers en een interview met Jan Vriends) levert dat een nieuw stukje Zone 5300-cultuur op.’ (Noordhollands Dagblad)

Dáárom dus..