Dus u weet waar u uw kerstbonus dit jaar kunt storten
Afgelopen zondag hield Zone 5300 een interview met Peter Pontiac, de godfather/grootmeester van de Nederlandse underground. We mochten die middag ook een uitgebreide blik werpen in het nieuwe boek van Peter Pontiac, althans die helft die af is, en mensen mensen, dit wordt zijn pièce de resistance!

“Voor mijn boek Styx of de Zesplankenkoorts, dat gaat over de dood in het algemeen en in het bijzonder over de niet te genezen leverziekte die mijn leven beheerst of (als ik pech heb) zelfs eist, zoek ik financiële ondersteuning zodat ik mijn boek kan afmaken voordat de, wellicht niet meer alleen 'figuurlijk' op te vatten, deadline onverhoopt afloopt…” aldus Pontiac. Daar moeten wij aan toevoegen dat we tijdens de sneakpreview regelmatig moesten gniffelen en hardop lachen. Want Styx is Pontiac op zijn zwartst én grappigst!

Dus doe uzelf een plezier en steun zijn crowdfunding-project bij Voordekunst gul, want dat boek moet er komen. En zegt het voort, spam uw rijke familieleden, deel het op Facebook en Twitter en wat al niet. U zult er geen spijt van krijgen. Zeg dat Zone 5300 het gezegd heeft.

Snel hierheen dus: Voordekunst