Comikprijs 2012
Comik.nl - is een open podium voor iedereen die zijn strips online wil laten zien. Een vrolijke kweekvijver voor jong talent, waarin je zowel bekende als onbekende strips tegen komt. Comik gaat dit jaar de Comikprijs 2012 uitreiken. Nomineer jouw favoriete, mooiste, leukste, grappigste, engste, orgineelste, beste webcomic voor de Comikprijs!

De Comikprijs is een nieuw initiatief van Comik om nieuw tekentalent te stimuleren. Elk jaar wordt een veelbelovende tekenaar die zich onderscheidt door een bijzondere webcomic, cartoon of beeldverhaal verrast met deze bijzondere aanmoedigingsprijs. De Comikprijs bestaat uit een award, een oorkonde, een logo en publiciteit voor de winnaar (waaronder in elk geval een artikel op het stripblog van Zone 5300 en op Comik.nl en wellicht nog meer).

Tijdens de Haarlemse Stripdagen 2012 wordt de eerste winnaar van de eerste Comikprijs bekend gemaakt. De winnaar wordt gekozen door het Comikteam en een panel van webcomicliefhebbers. Wanneer is een strip een webcomic? Wat ons betreft: elke cartoon, strip, beeldverhaal, gag of graphic novel die op het web te vinden is. Nederlandstalig werk heeft een streepje voor.

Ken je een tekenaar van een webcomic die wat extra aandacht verdient? Meld hem, haar of hen aan voor de Comikprijs 2012! Nomineren kan tot 20 mei 2012. Je kunt je nominatie mailen naar info@comik.nl o.v.v. Comikprijs 2012. Vertel in je mail waarom jouw nominatie de Comikprijs verdient.