...en The Pignose Willy’s komen ook!
Op maandag 23 januari zijn in het Theater van 't Woord, op de bovenste etage van de OBA, twee gerenommeerde stripmakers te gast: winnaar van de Marten Toonder Prijs Peter Pontiac en Judith Vanistendael. Zij worden geïnterviewd door vaste OBA Literaire Salon-moderator Judith Uyterlinde en Zone 5300-hoofdredacteur Tonio van Vugt. In het Theater heeft tevens de Nederlandse presentatie plaats van Judith Vanistendaels nieuwe boek Toen David zijn stem verloor. Bovendien is er in de OBA vanaf zaterdag 7 januari tot en met 31 maart 2012 een overzichtstentoonstelling van Peter Pontiac te zien. De muzikale omlijsting van deze OBA Literaire Salon is op Pontiacs verzoek in handen van de undergroundtrashband The Pignose Willy’s. De ‘Stilte’-bordjes kunnen ze in de OBA dan wel uit het raam flikkeren.

Normale prijs voor dit evenement is 15 euro, houders van een OBA- of stadspas en abonnees van BOEK of Esta betalen 7,50 euro.

Zone 5300 geeft vijf keer twee kaartjes weg!
Ja, dat leest u goed: i.s.m. met de OBA geven wij vijf keer twee kaartjes weg Alles wat u hoeft te doen is ons vóór zaterdag 21 januari 12.00 uur een mailtje te sturen met als subject 'OBA Pontiac’ en vermelding van uw volledige naam en adres. Prijswinnaars krijgen per direct bericht. Tot de 23e!