Tonio van Vugt
De jury 2
Als toetje voor diegenen voor wie het afscheid van het AFFF weer zwaar viel: een paar laatste festivalk(l)iekjes uit de camera van uw Zone 5300-redacteur.
Op deze foto: de jury van de Zilveren Méliès. V.l.n.r. Tonio van Vugt (u weet wel), Franca Jonquiere (voorzitter, wetenschappelijk medewerker Universiteit van Amsterdam), Emiel Labree (organisator festival Duistere Openbaringen, Helmond) en Rosto (cineast). De Zilveren Méliès ging naar het Zweedse 'Storm'. Wij vonden hem "stijlvol, snel, diepzinnig, stimulerend en herkenbaar." En: "Deze film heeft een trendy, moderne stijl die aantoont dat een flitsend uiterlijk gecombineerd kan worden met echte, sympathieke personages en een hoogwaardige inhoud."
'Storm' is hiermee automatisch genomineerd voor de Gouden Méliès 2006, die bekend wordt gemaakt op 25 augustus a.s. tijdens het Espoo Ciné International Film Festival in Finland. Wij zien u volgend jaar weer in Amsterdam, waar naar alle waarschijnlijkheid - zo deelde organiator Jan Doense mee op de slotavond - Filmmuseum Cinerama nog een allerlaatste maal als hart van het festival zal dienen.
Reacties
viagra (url) (mail) - 05-04-2017 02:12
Reactie toevoegen

naam:

e-mail:

website:

commentaar:

Geen HTML, URL's worden automatisch geconverteerd.