Snel contact


Mail, schrijf of bel:
agentschap@zone5300.nl
Postbus 56660
1040 AR Amsterdam

Disciplines
Auteurs

Argibald, cartoonist en illustrator, heeft zich met zijn zeer eigenzinnige stijl en door Gummbah en Kamagurka geïnspireerde humor al in menige kijker gespeeld, waaronder die van de lezers van Pulpman en Van Speijk.

Disciplines: Cartoon, Illustratie, Live tekenen, Stripworkshop

Heel Zeeland lijkt verstoken van stripauteurs. Héél Zeeland? Nee, in een kleine nederzetting nabij Vlissingen houdt één man zich moedig bezig met het maken van beeldverhalen...

Disciplines: Strip, Illustratie, Stripworkshop

Deze in Nederland wonende Iraanse cartoonist verrijkte met zijn werk de pagina’s van vele nationale dagbladen en magazines (Algemeen Dagblad, Vrij Nederland) en internationale (La Voce, Don Quichotte). Niet alleen hebben zijn politieke cartoons vaak een poëtisch karakter, ook zijn naam is als een gedicht: Farhad Foroutanian.

Disciplines: Cartoon, Stripworkshop, Illustratie, Live tekenen

Deze productieve cartoonist is werkzaam sinds 1999 en maakt cartoons voor nrc.next, Zone 5300 en Resource.

Disciplines: Cartoon, Stripworkshop, Live tekenen

Marissa Delbressine is in 2008 afgestudeerd met een master in animatie aan de Hogeschool voor Kunsten Utrecht. Zij woont in Limburg en is werkzaam als animator en striptekenares. Ze verzorgt ook workshops op het gebied van animatie, striptekenen en manga.

Disciplines: Animatie, Stripworkshop, Strip

Merel Barends (1980) studeerde Dramaschrijven en Illustratieve Vormgeving aan de HKU. In het schrijven en tekenen van beeldverhalen vond ze de ideale combinatie tussen haar twee passies: taal en beeld.

Disciplines: Character, Illustratie, Strip, Stripworkshop, Scenario

In het huidige computertijdperk zie je ze helaas steeds minder: handgemaakte 3D-illustraties. Laat dat nou net één van de specialiteiten zijn van Vincent in 't Hout. Maar ook voor al uw platte wensen kunt u bij hem terecht.

Disciplines: 3D-illustratie, Cartoon, Stripworkshop

Projecten