Snel contact


Mail, schrijf of bel:
agentschap@zone5300.nl
Postbus 56660
1040 AR Amsterdam

Disciplines
Alle projecten

De organisatie van de Agrarische Dagen Someren zocht met spoed een vormgever voor hun publiciteitscampagne (posters, advertenties, relatiekaarten). Geen enkel probleem voor ons.

Disciplines: Illustratie, Vormgeving

De organisatie van de Agrarische Dagen Someren hernieuwde wegens een succesvolle samenwerking en geslaagde publiciteitscampagne in 2005 de samenwerking met Zone 5300 voor posters, advertenties en relatiekaarten.

Disciplines: Illustratie, Vormgeving

Net als bij voorgaande edities in 2005 en 2008 van de Agrarische Dagen Someren, is ook voor de editie van 2010 aan Zone 5300 gevraagd te zorgen voor het drukwerk en advies in de publiciteitscampagne.

Disciplines: Illustratie, Vormgeving

In de eerste week van maart 2006 lag hij door heel Amsterdam verspreid: de Amsterdam Weekly Comics Issue , samengesteld door door Zone 5300-redacteur Tonio van Vugt.

Disciplines: Redactie, Strip, Cartoon

Art.1 benaderde Zone 5300 met het verzoek om een kleurplaat te ontwerpen voor het scholenproject [ÉÉN], een project waarin scholen openlijk stellingnemen tégen discriminatie en intolerantie op alle in de wet genoemde gronden, zoals afkomst, sekse, leeftijd, godsdienst, etcetera. Rayman, met zijn heldere tekenstijl en vrolijke karaktertjes, was dé man voor deze klus.

Disciplines: Illustratie

Voor haar ledenkalender van 2006 benaderde omroep BNN Zone 5300 voor cartoons en illustraties. Het thema: Ik hou van Holland. Wat in de BNN-praktijk neerkwam op: Seks en Holland. Inclusief Koninklijke Kijkdoos.

Disciplines: Cartoon, Illustratie

Evalien Lang zet met haar illustraties Bibliotheek Rotterdam in de spotlights.

Disciplines: Illustratie

Waar ga je heen als je heel snel infographics nodig hebt? Juist, u raadde het al. Wij leverden deze illustratie aan Publicis Consultants Van Sluis voor een folder van energienetbeheerder Continuon.

Disciplines: Infographics

Voor de Daily Tiger, dagkrant van het International Film Festival Rotterdam (IFFR), leverde Zone 5300 acht van de tien cartoonisten.

Disciplines: Cartoon, Strip

Elke maand een voetbalcartoon van Djanko.

Disciplines: Cartoon

Huur in plaats van een fotograaf eens een tekenaar in om verslag te doen van uw brainstormsessie of conferentie.

Disciplines: Live tekenen

In 2005 onderging het tijdschrift MacFan een lichte makeover. Ook de cover, en dan vooral het illustratiewerk, kreeg een facelift. Ons werd gevraagd om een selectie te maken van illustratoren.

Disciplines: Illustratie

De Algemene Bond Uitzendondernemingen geeft een magazine uit voor de aangesloten uitzendbureaus: Reflex. De redactie wilde graag een soap-achtige kantoorstrip; opportunity knocks voor kantoorhumorfan Sandra de Haan.

Disciplines: Strip

Het Stripfestijn op het Scheffersplein vindt traditiegetrouw elk oneven jaar plaats in Dordrecht. Voor een viertal edities verzorgden wij het beeld.

Disciplines: Illustratie, Vormgeving

Hoe breng je 'het verhaal achter de cijfers' op een leuke manier aan je doelgroep? Met cartoons natuurlijk!

Disciplines: Cartoon

Ruim 10 jaar na de succesvolle uitleenexpositie Racisme gestript heeft Zone 5300 op uitnodiging van Art.1, de landelijke vereniging ter voorkoming en bestrijding van discriminatie op alle gronden, een nieuwe expo samengesteld. Maar liefst vijftien cartoonisten en striptekenaars leverden een gloednieuwe bijdrage.

Disciplines: Exposities, Cartoon, Strip