Snel contact


Mail, schrijf of bel:
agentschap@zone5300.nl
Postbus 56660
1040 AR Amsterdam

Disciplines
Auteurs

Argibald, cartoonist en illustrator, heeft zich met zijn zeer eigenzinnige stijl en door Gummbah en Kamagurka geïnspireerde humor al in menige kijker gespeeld, waaronder die van de lezers van Pulpman en Van Speijk.

Disciplines: Cartoon, Illustratie, Live tekenen, Stripworkshop

Deze jonge illustrator en stopmotion- en Flash-animator (je spreekt zijn naam uit als 'koe') werkt o.a. voor MTV, Llink, Vara, Justitie, Lowlands/Mojo, Malmberg, De Effenaar, CJP Magazine en Okki. . Enkele korte animatiefilms van zijn hand draaiden op verschillende internationale filmfestivals.

Disciplines: Animatie, Strip, Cartoon, Live tekenen

Geen onderwerp te gek of Djanko maakt er een cartoon over. Eenvoudig van vorm, scherpzinnig van inhoud. Zijn unieke en humoristische kijk op de actualiteit is een aanwinst voor ieder blad. Zijn cartoons zijn namelijk nooit grof, maar wel raak.

Disciplines: Cartoon, Live tekenen

Voor strips, cartoons en illustraties in zwart-wit en in kleur, geschilderd of digitaal ingekleurd, moet u bij deze Groninger zijn. Zijn tekenstijlen varïeren van realistisch tot karikaturaal, zijn strips hebben een hang naar het fantastische.

Disciplines: Strip, Illustratie, Karikatuur, Schilderen, Cartoon, Live tekenen

Deze in Nederland wonende Iraanse cartoonist verrijkte met zijn werk de pagina’s van vele nationale dagbladen en magazines (Algemeen Dagblad, Vrij Nederland) en internationale (La Voce, Don Quichotte). Niet alleen hebben zijn politieke cartoons vaak een poëtisch karakter, ook zijn naam is als een gedicht: Farhad Foroutanian.

Disciplines: Cartoon, Stripworkshop, Illustratie, Live tekenen

Vlaams absurdisme op zijn best. Kim is schepper van het konijn Madelfried, Esther Verkest, antiheld Gaatetman en de bij Zone 5300-lezers bekende Aldegonne.

Disciplines: Strip, Cartoon, Tekst, Illustratie, Scenario, Schilderen, Live tekenen

Deze productieve cartoonist is werkzaam sinds 1999 en maakt cartoons voor nrc.next, Zone 5300 en Resource.

Disciplines: Cartoon, Stripworkshop, Live tekenen

Projecten

Huur in plaats van een fotograaf eens een tekenaar in om verslag te doen van uw brainstormsessie of conferentie.

Disciplines: Live tekenen