Snel contact


Mail, schrijf of bel:
agentschap@zone5300.nl
Postbus 56660
1040 AR Amsterdam

Disciplines
Auteurs

André Slob (É) zoekt in zijn werk naar de essentie van wat strips voor hem inhouden, de poëzie in het beeldverhaal. Hij doet dat met een heldere en zeer trefzekere stijl.

Disciplines: Character, Illustratie, Cartoon, Strip, Karikatuur, Vormgeving

Voor strips, cartoons en illustraties in zwart-wit en in kleur, geschilderd of digitaal ingekleurd, moet u bij deze Groninger zijn. Zijn tekenstijlen varïeren van realistisch tot karikaturaal, zijn strips hebben een hang naar het fantastische.

Disciplines: Strip, Illustratie, Karikatuur, Schilderen, Cartoon, Live tekenen

Over de tentoonstelling Met Stip in het GEM (Den Haag, 2006), schreef de Telegraaf: 'Schaterlachen in het museum. Dat gebeurt je niet elke dag, want kunst kan een ernstige zaak zijn. Maar de jonge kunst op deze tentoonstelling is bij vlagen zo geestig, dat je mondhoeken vanzelf omhoog krullen. Bijvoorbeeld bij de karikaturale tekeningen van Evalien Lang, die de tikje sneue en schaamtevolle kant van de mensheid goed in beeld brengen.'

Disciplines: Illustratie, Cartoon, Karikatuur

Deze striptekenaar en illustrator uit Berlijn heeft een voorliefde voor horror en fantasy, al kan hij ook zeer realistisch werken. Zijn fabelachtig gedetailleerde tekentechniek roept Lovecraftiaanse visioenen op, in een stijl die aan Erik Kriek en Peter Pontiac doet denken. Hij maakt tevens animaties en art work voor computer games.

Disciplines: Illustratie, Strip, Animatie, storyboards, Karikatuur

Naast redacteur en recensent bij Zone 5300, waarvoor hij ook vertalingen en bewerkingen doet, is deze sinds een aantal jaren in Rotterdam wonende Limburger bovenal een zeer productief illustrator en stripauteur, met een indrukwekkende hoeveelheid uitgaves op zijn naam.

Disciplines: Strip, Illustratie, Tekst, Karikatuur

Een man van weinig woorden, deze voormalige zeebodemonderzoeker-per-duikboot; in zijn fraaie tekstloze stripjes voeren visuele verrassingen de boventoon, en ook zijn illustraties mogen er meer dan zijn.

Disciplines: Illustratie, Strip, Cartoon, Karikatuur