Snel contact


Mail, schrijf of bel:
agentschap@zone5300.nl
Postbus 56660
1040 AR Amsterdam

Disciplines

Hoe werken wij?

Een illustrator, cartoonist, striptekenaar, vormgever of fotograaf (hierna te noemen ‘auteur’) houdt zich het liefst bezig met tekenen, vormgeven of fotograferen. Zaken als het maken van offertes en planningen laat hij of zij liever over aan een persoon die organisatorisch de touwtjes in handen heeft. Zulke personen zijn onze agenten.
Zij handelen als tussenpersoon tussen u als klant en de auteur. Deze tussenpersoon inventariseert de binnenkomende opdracht en kijkt – als zelf al niet een bepaalde auteur op het oog heeft - binnen het aanbod van auteurs bij wie deze opdracht goed zou aansluiten.

Voordat een auteur aan uw opdracht begint worden deze stappen doorlopen:
• De eerste stap is het inzichtelijk krijgen van de opdracht. Wij vragen u een briefing op te stellen voor deze opdracht met hierin een omschrijving van het project waarvoor de illustratie wordt gebruikt, de creatieve invulling die u voor ogen heeft, het voorhanden zijnde budget en en tijdsplanning waarbinnen deze opdracht moet plaatsvinden. Uiteraard denken wij hierover graag met u mee.
• In de volgende stap stellen wij een offerte op met hierin het voorstel voor één of meerdere tekenaars, een gespecificeerde kostenopgave en een planning.
• De goedkeuring van de offerte is de derde stap. We kunnen u in deze fase direct in contact brengen met de auteur zodat deze de informatie uit eerste hand krijgt, maar we kunnen desgewenst ook als tussenpersoon voor u blijven fungeren.
• In de laatste stap wordt het project afgerond en leveren wij u de benodigde bestanden op cd, per e-mail of ter download op een website, al naar gelang uw wensen.
Graag horen we in deze fase van u hoe u de samenwerking heeft ervaren.

Als u een potentiële opdracht bij ons wilt plaatsen, dan kunt u ons bellen op 010 – 425 6229 of 06 – 4855 3395, of een mail sturen naar agentschap@zone5300.nl. Vergeet hierin niet een duidelijke omschrijving van uw opdracht of vraag te geven en laat vooral uw nummer achter zodat wij u kunnen bellen als we vragen hebben.