Snel contact


Mail, schrijf of bel:
agentschap@zone5300.nl
Postbus 56660
1040 AR Amsterdam

Disciplines
Auteurs

André Slob (É) zoekt in zijn werk naar de essentie van wat strips voor hem inhouden, de poëzie in het beeldverhaal. Hij doet dat met een heldere en zeer trefzekere stijl.

Disciplines: Character, Illustratie, Cartoon, Strip, Karikatuur, Vormgeving

Dit Deense tekentalent woont en werkt in Londen, maar is hard bezig Nederland te veroveren. Zijn verbluffend gedetailleerde schildertechniek is niet alleen in kinderboeken te zien, maar ook in toonaangevende kranten en bladen in diverse landen. In zijn illustraties gaan sprookjesachtige fantasie en realisme hand in hand. Eyecandy van de bovenste plank.

Disciplines: Illustratie, Schilderen, Character

Deze vormgever maakt haarscherpe infographics, illustraties en pictogrammen voor publiekstijdschriften en business to business. Ook zeer geschikt voor het web.

Disciplines: Animatie, Character, Illustratie, Infographics

Merel Barends (1980) studeerde Dramaschrijven en Illustratieve Vormgeving aan de HKU. In het schrijven en tekenen van beeldverhalen vond ze de ideale combinatie tussen haar twee passies: taal en beeld.

Disciplines: Character, Illustratie, Strip, Stripworkshop, Scenario

Cartoonist, illustrator, striptekenaar, tekstschrijver, programmeur en muzikant. Is er dan iets wat hij niet kan? Jawel, voor voetballen heeft hij niet in het minst aanleg.

Disciplines: Illustratie, Strip, Cartoon, Logo, Character, Tekst, Redactie