Snel contact


Mail, schrijf of bel:
agentschap@zone5300.nl
Postbus 56660
1040 AR Amsterdam

Disciplines
Auteurs

Deze jonge illustrator en stopmotion- en Flash-animator (je spreekt zijn naam uit als 'koe') werkt o.a. voor MTV, Llink, Vara, Justitie, Lowlands/Mojo, Malmberg, De Effenaar, CJP Magazine en Okki. . Enkele korte animatiefilms van zijn hand draaiden op verschillende internationale filmfestivals.

Disciplines: Animatie, Strip, Cartoon, Live tekenen

Deze striptekenaar en illustrator uit Berlijn heeft een voorliefde voor horror en fantasy, al kan hij ook zeer realistisch werken. Zijn fabelachtig gedetailleerde tekentechniek roept Lovecraftiaanse visioenen op, in een stijl die aan Erik Kriek en Peter Pontiac doet denken. Hij maakt tevens animaties en art work voor computer games.

Disciplines: Illustratie, Strip, Animatie, storyboards, Karikatuur

Marissa Delbressine is in 2008 afgestudeerd met een master in animatie aan de Hogeschool voor Kunsten Utrecht. Zij woont in Limburg en is werkzaam als animator en striptekenares. Ze verzorgt ook workshops op het gebied van animatie, striptekenen en manga.

Disciplines: Animatie, Stripworkshop, Strip

Deze vormgever maakt haarscherpe infographics, illustraties en pictogrammen voor publiekstijdschriften en business to business. Ook zeer geschikt voor het web.

Disciplines: Animatie, Character, Illustratie, Infographics

Deze productieve illustrator, animator en cartoonist is werkzaam voor onder andere KRO's Mikro Gids en TV Studio, FNV, Milieudefensie en VPRO's Noorderlicht. Waa's stijl varieert van kleurrijk niks-aan-de-hand tot ingetogen zwart-wit.

Disciplines: Cartoon, Animatie, Strip